Sang og musik

Babysalmesang, korundervisning, fællessangsaftner, koncerter med mere – mulighederne er mange for dig, der har en interesse i sang og musik.

Babysalmesang

er et gratis tilbud til babyer i alderen 2-10 mdr. (anbefalet) sammen med én eller begge forældre.

Babysalmesang er sansestimulering og nærvær i en rolig og tryg atmosfære. Vi bruger salmesang, remser og musik sammen med blide bevægelser, fagter, enkle dansetrin, instrumenter og visuelle redskaber for at opnå en god oplevelse for både baby og dig som forælder.

I vil lære sange og bevægelser, som I også kan bruge hjemme til at skabe en god og tryg stund.

Når vi har sunget, er der tid til samvær og hyggesnak over en kop kaffe.

Babysalmesang ledes af vores organist Gitte Jørgensen og sognemedarbejder Kirsten Thoftgaard. Begge er musisk uddannede og har erfaring med at tilrettelægge og lede babysalmesang.

Et forløb strækker sig over 10 gange, men I kan sagtens tilslutte jer undervejs. Der er ikke krav om, at jeres barn er døbt, eller at I er medlemmer af folkekirken i Assing Sogn. Tilmelding er dog nødvendig til enten Gitte eller Kirsten. Find deres kontaktinformationer her (link).

Hvor & Hvornår
Babysalmesang foregår i Assing Kirkes  Sognehus, Sandfeldparken 4, Kibæk torsdage kl. 10.00.
Vi starter hold op sidst i januar og først i september. Hold øje med opslag her på siden eller på vores Facebookside Assing Kirke & Sogn.

Sogne-syng-sammen

er vores tilbud til dig, der holder af fællessang. Det er nemlig fællessang, der er på programmet, når unge, voksne og ældre mødes til Sogne-syng-sammen i sognehuset en gang om måneden.

Vi synger sange blandt andet fra Højskolesangbogen, viser, ældre og ganske nye salmer, og hvad I, der dukker op, ellers har lyst til.

Undervejs holder vi en pause fra sangen, for tid til snak og hygge over en kop kaffe er også vigtigt. Du medbringer selv kaffe/the og noget spiseligt, hvis du har lyst til det.

Det er  gratis at deltage, og du behøver ikke at tilmelde dig. Du kommer bare, når du har tid og lyst.

Aftnerne ledes af vores organist Gitte Jørgensen, og har du brug for mere information, er du velkommen til at kontakte hende. Du finder hendes kontaktinfo her (link).

Hvor & Hvornår
Sogne-syng-sammen foregår i Assing Kirkes Sognehus, Sandfeldparken 4, Kibæk i reglen 1. torsdag i måneden kl. 19.30-21.15, men tjek kalenderen for der kan være undtagelser

Koncerter

Forårskoncert 2019
med Assing Kirkes Voksenkor og solist Suzi Apelgren
Tirsdag den 28. maj kl. 19.30 i Assing Kirke.
Fællessang indgår også i programmet.
Gratis entré.

Afslutningskoncert – Gospelworkshop
Lørdag den 7. september kl. 16.00 i Assing Kirke
(Der er workshop fra kl. 10.00).
Nærmere info følger

Julekoncert 2019
med Thisted Kirkes Drenge-Mandskor
Torsdag den 5. december i Assing Kirke.
Nærmere info om tid, billetpris m.m. følger

Vi synger julen ind
Torsdag den 12. december kl. 19.30 i Assing Kirke.
Nærmere info følger

Kirkekor for børn og unge

Er du vild med at synge, og kunne du tænke dig at lære en masse gode sange og salmer i fællesskab med andre børn og unge? Så er vores kirkekor for børn og unge det helt rigtige for dig! Koret er for dig, der går i 4.-5. kl. (Børnekoret) og 6.-9. klasse (Ungdomskoret), og som har gået et år i korskolen (3. klasse), er øvet sanger eller spiller på et instrument.

Læs mere om vores kirkekor i folderen Kirkekor for børn og unge.

Hvor & Hvornår?
Børnekoret (4.-5. kl.) øver onsdage kl. 16.00-16.45
Ungdomskoret (6.-9. kl.) øver onsdage kl. 16.30-17.30
Begge kor øver i Assing Kirkes Sognehus, Sandfeldparken 4, Kibæk

Korene ledes af vores organist Gitte Jørgensen. Kontakt hende for nærmere information og tilmelding. Du finder hendes kontaktinfo her

Korskole for børn i 3.-4 klasse

Assing Kirkes Korskole er en hyggelig og sjov optakt til at komme med i kirkens børne- og ungdomskor. Korskolen er for dig, der går i 3.-4. klasse, og som ikke har sunget i en anden sammenhæng eller spiller på et instrument. Efter en sæson i korskolen er der mulighed for at blive optaget i kirkekoret.

Læs mere om korskolen i vores folder Kirkekor for børn og unge

Hvor & Hvornår 
Korskolen øver i Assing Kirkes Sognehus, Sandfeldparken 4, Kibæk onsdag eftermiddage. Sæsonen begynder i september.

Koret ledes af kirkens organist Gitte Jørgensen. Kontakt hende for at høre nærmere om, hvordan man bliver optaget i korskolen.

Voksenkor

Er du glad for at synge, og holder du af udfordringer i en god og rar atmosfære, så er Assing Kirkes Voksenkor det helt rigtige for dig!
Vi er et firestemmigt blandet kor med et bredt og afvekslende repertoire, hvor der indgår både klassiske sange som spirituals og årstidssange.

Læs mere om voksenkoret i vores folder Voksenkor

Hvor & Hvornår
Koret øver hver tirsdag kl. 19.00-21.00 i Assing Kirkes Sognehus, Sandfeldparken 4, Kibæk.
Sæsonen strækker sig fra start september til ultimo maj.
Vi holder fri i skolernes ferier.

Tilmelding
Tilmelding er nødvendig til korleder og organist Gitte Jørgensen. Du finder hendes kontaktinfo her

Julekor – et lejlighedskor for voksne

Julekoret optræder ved den festlige decembertradition ”Vi synger julen ind” i Assing Kirke. Repertoiret består af danske julesange og engelske Christmas Carols i spændende og afvekslende arrangementer.

Hvad kræves der?
Korerfaring og nodelæsningsfærdigheder er naturligvis en fordel, men ikke et krav. Du skal imidlertid kunne synge rent og være indstillet på et stabilt fremmøde i den periode, vi øver.

Hvor & Hvornår?
Korprøverne holdes i Assing Kirkes Sognehus, Sandfeldparken 4, Kibæk
hver tirsdag aften fra efter efterårsferien kl. 19.00-21.00 og frem til arrangementet typisk midt i december.
Det betyder, at Julekoret bliver integreret i voksenkoret i den periode. Som sanger i Julekoret forpligter du dig ikke på at deltage i koraktiviteten udover den nævnte periode.

Tilmelding
Tilmelding er nødvendig til korets leder organist Gitte Jørgensen. Du finder hendes kontaktinfo her