Gudstjenester er ikke bare noget som foregår i kirken

Hver søndag afholdes der højmesse eller familiegudstjeneste i Assing Kirke. Som hovedregel starter gudstjenesten kl. 10.00, men tjek på kalenderen her på siden.

Året igennem er det muligt at deltage i mange andre typer gudstjenester rundt sognet. Det er bl.a. børne-, spaghetti- og friluftsgudstjenester, som afholdes i og ved Assing Kirkes Sognehus. På plejehjemmet Sandfeldgården holdes der gudstjeneste for beboere og pårørende hver anden onsdag. Hver tredje uge afholdes der også gudstjeneste på Alhuset, hvor ældre og pensionister fra byen er velkomne.

Husk, at du altid kan finde datoer for kommende gudstjenester i kalenderen på denne side eller download app’en ‘Kirkekalenderen’ til fx din telefon i App-store (Iphone) eller  Play Butik (android).

Kollekter

Den 2. september: Indenlands Sømandsmission
Den 16. september: Høstindsamling
Den 29. september: Høstindsamling
Den 28. oktober: Dansk Sømands- og udenlandskirke

Gudstjenester i Alhuset

Der er mulighed for at komme til gudstjeneste i Alhuset cirka hver 3. tredje uge. Gudstjenesten svarer til en højmesse i kirken med altergang. Alle er velkomne. For dem der synes, det er lidt svært at komme til kirken om søndagen, er det en oplagt måde at holde gudstjeneste på – og man kan stadig godt komme om søndagen, idet prædikenen er en anden og salmerne oftest også er nogle andre.

Vi mødes kl. 10 til gudstjeneste og efter gudstjenesten køber vi kaffe med mere af Alhuset (pt. 15,- kr.). Vi runder af med at synge fra Seniorsangbogen. En meget hyggelig formiddagstradition i Alhuset.

Velkommen til gudstjeneste den 6/2 og skulle det glippe der, er der mulighed igen den 27/2.

Kirkebilen til gudstjenester og arrangementer i kirken

Tidsplan: ca. kl. 9.30 køres ad Østergade. Videre ad Jernbanegade, helt hen til rensningsanlægget, hvor der vendes og køres tilbage ad Jernbanegade. Dernæst op ad Sandfeldparken til Vorgodvej, hvor der drejes til højre ned til Møllevænget og videre ad Brogade forbi Sønderbro. Endelig op til Østergade, hvor der drejes op ad Kastanie Allé. Ved Elme Allé drejes til højre op ad Solbakken – derfra køres ud til Kirken. Forventet ankomst til Solbakken er ca. kl. 9.40.

Ved alle arrangementer i Assing Kirke starter Kirkebilen også en halv time før arrangementets starttidspunkt.

Find datoer for gudstjenester og øvrige aktiviteter her

Luk