Minikonfirmand

Minikonfirmand er et gratis tilbud til alle, der går i 4. klasse i Assing Sogn.

Vi tilbyder 10 gange med undervisning om den kristne tro, gudstjeneste og kirken.
Sammen oplever vi, leger, hører fortællinger, synger, taler om de spørgsmål, minikonfirmanderne helt naturligt og nysgerrigt stiller, vi er kreative, laver drama og meget andet. I kirken går vi på opdagelse og får lov at komme steder, hvor andre normalt ikke plejer at komme. Ved et andet besøg i kirken er vi også på kirkegården.
Blandt nogle af de emner, vi tager fat i, er skaberværket, dåb, kærlighed og tilgivelse, næstekærlighed og døden.

Noget ganske særligt, som kun minikonfirmander i Assing Sogn får lov at opleve, er Star-night. Det er en aften arrangeret af de kirkelige børne- og ungdomsorganisationer i Assing Sogn. Hvad der helt præcist foregår til Star-night, ja se – det er omgærdet af stor mystik og hemmelighed.

Undervisningen foregår i Assing Kirkes Sognehus – enkelte gange tager vi en bus ud til Assing Kirke. Vi henter børnene i skolen, da undervisningen typisk foregår lige efter skoletid, og så følges vi til Sognehuset. Undervisningen varetages af sognepræsten og sognemedarbejderen.

Ved afslutningen for minikonfirmanderne fra 4a og 4b skoleåret 2017/18 var der premiere på deres små fotoforællinger af ‘Den barmhjertige samaritaner’. Du kan se dem her…