Har du lyst til at være frivillig i Assing Sogn?

I Assing Sogn er der en stærk tradition for, at mange tager del i kirkens liv – deltager i gudstjenester, arrangementer og andre aktiviteter. Det er skønt og godt. Derfor er der også brug for frivillige kræfter, der kan hjælpe til, så de gode rammer altid er i orden.

Mange af vores frivillige opgaver indbefatter praktiske gøremål i forbindelse med arrangementer. Det kan være opgaver som at hjælpe med at gøre lokaler klar (flytte borde og stole, dække bord), brygge kaffe/the, anrette og servere, hjælpe med oprydning og opvask.

I løbet af et år opstår der forskellige behov for at få løst diverse ad hoc opgaver. Det kan være alt lige fra opgaver i forbindelse med sogneindsamling, undervisning af konfirmander og minikonfirmander, kreativ hjælp – fx produktion af en rekvisit eller syning af dragter til et arrangement eller en gudstjeneste… mulighederne er nærmest uudtømmelig!
Vi drømmer om en uendelig lang telefonliste med navne på alle jer, vi må ringe til, for at få hjælp til en given opgaven – du ved selv, hvad dine interesser og stærke sider er, så gør os gerne opmærksom på dette.

Vækker noget din interesse, så kontakt os – udfyld kontaktformularen her på siden eller ring til
sognemedarbejder Kirsten Thoftgaard  – kontaktinfo finder du her
eller menighedsrådsmedlem Mogens Øster Jørgensen – kontaktinfo finder du her

Ja, tak jeg vil gerne høre mere om at være frivillig